Levering og montering af fjernvarmeunits​

Hos Hinnerup VVS varetager vi alle opgaver inden for fjernvarmeunits. Vores store erfaring i branchen gør os kompetente til at løse både store og små opgaver. Vi kommer mest i og omkring Hinnerup, Hadsten og Hjortshøj, men kører også gerne ud til kunder uden for disse områder.

Fjernvarmeunits kaldes også ofte for en fjernvarmeveksler og er et system, der har til opgave at producere varmt vand til radiatorer samt regulere trykket. Fjernvarmeunits er vedligeholdelsesfrie og skal ikke betjenes. 

I huse med ældre fjernvarmeanlæg kan en udskiftning til en fjernvarmeveksler være en god idé, da det både sparer på varmeregningen, men også på udledningen af CO2.

Vi kan løse alle opgaver inden for fjernvarmeunits

Her hos os står vi gerne for både levering, montering samt service eller reparation af fjernvarmeunits.​ 

Vi tilbyder anerkendte mærker såsom Redan, Danfoss, Ternix og Wavin, hvorfor du er sikker på, at kvaliteten er i top. Ønsker du at få udskiftet en unit, så er du velkommen til at sende billeder til os på mail, så vender vi tilbage hurtigst muligt med en overslagspris ud fra dette. Vi garanterer attraktive priser hver gang.

Kontakt os for at aftale nærmere

Lyder fjernvarmeunits som noget for dig, så er du velkommen til at kontakte os med det samme for at lave en aftale. Vi står altid klar til at hjælpe – nye som tidligere – kunder mod en billigere og grønnere løsning.

Kontakt os på telefon 26 35 02 20 eller på e-mail info@bovas.dk så vender vi tilbage og finder en dag, som passer ind i din kalender. Vi ser frem til at høre fra dig!

✩​

​Priser udover det sædvanlige

✩​

Kompetent og gratis rådgivning

​Energibesparende VVS-installationer

​Ressourcebesparende VVS-installationer

✩​

VVS-installatør du kan stole på

​Professionel samarbejdspartner

Firma

Hinnerup VVS 

CVR: 37679615

Kontakt

Telefon: 26 35 02 20

E-mail: info@bovas.dk