​Gulvvarmestyring tjekkes og repareres af kompetent firma

Flere danskere har problemer med at få deres gulvvarme i hjemmet til at fungere optimalt. Er dette tilfældet for dig? Så er du kommet til det helt rette sted. Hinnerup VVS er din lokale VVS-installatør, der tager sig af gulvvarmestyring. 

Når vi står for arbejdet, kan du stole på, at der er fokus på kvalitet og gode priser. Vi har mange års erfaring med gulvvarmestyring. Vi befinder os primært i områderne omkring Hinnerup, Hadsten og Sabro, men kører også gerne ud for at hjælpe kunder uden for disse områder.

Vi foretager en gulvvarmeregulering

For at løse problemer med dit gulvvarmesystem kræver det ofte en professionel gennemgang af systemet, hvor der foretages en gulvvarmeregulering. Vi hjælper med regulering af gulvvarme i både private hjem og hos erhvervskunder. Vi står klar til at fikse både små og store projekter, når det kommer til gulvvarmestyring.

Spar penge på varmeregningen med optimal gulvvarmestyring

Hvad end du skal have etableret et nyt gulvvarmesystem eller have indreguleret et eksisterende system, klarer vi det for dig.

Vi foretager både montering af trådløs og trådført regulering. Vi finder altid en løsning, der passer til dine ønsker og behov.

Det er vigtigt, at din gulvvarmestyring fungerer optimalt, da dette kan være en forudsætning for gode energibesparelser – dette vil kunne mærkes på din varmeregning.

Kontakt os og få kompetent rådgivning

Hos os har du mulighed for at få kompetent og gratis rådgivning til hvilken som helst type af gulvvarmestyring. Vi har altid gode tilbud, og her er du garanteret en god pris!

Ring til os og hør mere på telefon 26 35 02 20 eller send os en e-mail på: info@bovas.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!

✩​

​Priser udover det sædvanlige

✩​

Kompetent og gratis rådgivning

​Energibesparende VVS-installationer

​Ressourcebesparende VVS-installationer

✩​

VVS-installatør du kan stole på

​Professionel samarbejdspartner

Firma

Hinnerup VVS 

CVR: 37679615

Kontakt

Telefon: 26 35 02 20

E-mail: info@bovas.dk